Lidt om hvem Sober Kannibals er og lidt om vores historie

Forum til ansøgninger.

Medlemmer er velkomne til at komme med kommentarer til ansøgere.

Moderators: Officers, Advisors

Locked
Bleuf
Retired Guildleader
Posts: 6381
Joined: Sat Sep 21, 2013 0:25

Lidt om hvem Sober Kannibals er og lidt om vores historie

Post by Bleuf »

Hej, og velkommen på Sober Kannibals hjemmeside.

Vi tænkte at du måske kunne have lyst til at høre lidt om guilden du overvejer at søge ind i. Vi vil i hvert fald gerne bruge et par minutter på at fortælle dig lidt om hvem vi er og lidt om vores historie :)

Historien:
Sober Kannibals (SK) blev dannet d. 30 marts 2006 på serveren Neptulon, som en casual søster guild til den daværende raid guild Drunken Kannibals (DK).
Oprindeligt var SK stedet for folk under level 60 der måske senere ønskede at raide som en del af DK, samt casual level 60'ere og alts.
Med tiden er vi vokset og blevet til den selvstændige guild vi er i dag. Vi har dog bibeholdt det bånd vi har med ”de gamle” fra DK. Guildmasteren fra DK har stadig et par alts i SK han kigger ind på med jævne mellemrum.
Den oprindelige SK guildmaster Darkwarlock, har også stadig en char i SK han af og til aktiverer en måneds tid, for lige at kigge forbi og sige hej :)
SK har rigtigt mange medlemmer der har været her i adskillige år, men vi tager gerne imod nye potentielle venner med åbne arme.

Aldersgruppe:
Alders mæssigt, er der mange i SK der er af ældre dato, enkelte er under 30, de fleste er 30+ en god slat er 40+. Det betyder at man skal forvente en vis form for voksen humor.
Mange kender hinanden enten fra før SK eller gennem vores real life events, så man vil også opleve kærlig mobning/drillerier i guilden. Men vi tolererer under ingen omstændigheder alvorligt ment mobning!

Hvilken slags spillere:
Gennem årene har vi haft en del raid hold, men selv om der er blevet raidet en del, har vi altid holdt fast i vores casual spirit.
SK har altid betegnet sig selv som værende "en casual social guild, der tilfældigvis også raider".
Det betyder at du i SK vil støde på mange forskellige mennesker, lige fra hende der kæmper for at klare samtlige achievements,
ham der samler på nuttede pets og farvestrålende mounts,
PvP nørden der har tatoveret ”død over gnomes” hen over brystet,
raideren der har studeret samtlige raid boss taktikker til mindste detalje,
ham der stiler efter at klare mythic +25 inden for tiden,
til hende der bare MÅ have samtlige transmog sæt.

Raids:
Normalt har vi et normal/heroic hold der raider to dage om ugen, samt et lørdags-druk hold.
Normal/heroic holdet spørges med mellemrum hvilke dage der passer bedst for flertallet, derfor kan disse dage godt ændre sig ind imellem. Det vil dog selvsagt aldrig ligge om lørdagen :)
Vores raid mål er at komme hele vejen igennem både normal og heroic raids, dog ikke for enhver pris.
Vi har nogle raid krav til de der ønsker at deltage på raids, og alle der opfylder kravene har mulighed for at deltage.
Vi holder dog hårdt på at det skal være hyggeligt at raide i SK, og der skal være plads til at både de rigtigt dygtige og de mindre dygtige kan deltage på lige fod.

Har du spørgsmål til raids, kan du henvende dig til Anizalle, TLP, Bleuf og Kjaal.

Mythic +:
Vi laver mange m+ i guilden. Både lave og høje keys. Uanset niveau, kan du finde nogle som gerne vil hjælpe dig videre, eller blot dele din passion for det sted du er.

Ingame events:
En gang imellem vil der blive sat hygge events op på in-game calender, det kan være gamle raid instances for transmog gear, det kan være achievement runs, det kan være skattejagt, ”beskyt din low lvl”, low lvl væddeløb eller hvad vi nu kan finde på.
Hygge events har udelukkende til formål at, well, være hyggeligt. Det handler bare om at være sammen som guildies og lave sjov og spas :) Har man gode idéer til events er man mere end velkommen til at komme med forslag.

Real life events:
I SK er der mange der gerne vil møde personen bag stemmen, så et par gange om året bliver der sammensat et udvalg der arrangerer en hyggelig weekend.
Real life events bliver slået op på forum, hvor man kan tilmelde sig hvis man har lyst til at komme med (det er pisse hyggeligt, så kom bare do).

Forum:
Vi bruger forum til rigtigt mange ting.
Skriver information ang raids.
Har mulighed for at lave mythic+ hold.
Skriver sig op til events.
Får information fra ledelsen.
- og alt muligt andet, så kig forbi med jævne mellemrum :)

Voice channel:
Vi har en Discord kanal, hvor der ofte sidder folk og snakker i hyggekanalen. Man opfordres til at deltage i hyggen, det er dog ikke et krav vi har :)
Der er party kanaler til dem der løber dungeons, der er raid kanaler til når vi er afsted på raid og der er et par gæste kanaler man kan bruge hvis man skal i dungeon med en ven der ikke er i SK.
Vi ser gerne at man bruger sin main chars navn som nick på Discord, så vi alle ved hvem der er hvem.Vi håber du nu har fået et billede af hvem vi er og hvad du kan forvente i vores guild. Hvis det lyder som et godt sted for dig, så smid en ansøgning ved at trykke videre her.
Hvis ikke, ønsker vi dig god vind fremover og håber du finder hvad du søger ude i den store verden :)

FOR THE HORDE!
Locked