Læs her først!

Forum til ansøgninger.

Medlemmer er velkomne til at komme med kommentarer til ansøgere.

Moderators: Officers, Advisors

Locked
User avatar
Darkwarlock
Retired Guildleader
Posts: 2484
Joined: Wed Aug 29, 2007 23:59
Location: Aalborg

Læs her først!

Post by Darkwarlock »

Velkommen til Sober Kannibals!

Sorry, we only accept Danish members

Der er et par krav, der skal være opfyldt for at blive medlem af Sober Kannibals (SK).

De er som følger.
Du skal være mindst lvl 20 (eller 19 for twinks, og 60 for Death Knights).
Du skal være minimum 15 år. (Der kan gøres undtagelser).

Opfylder du de krav, så læs venligst videre.

Bemærk at den char du søger ind med, bliver din main de første 14 dage, hvor du er On-Trial. Her efter kan du få dine alter ind i SK.
Bemærk at du skal følge med i din ansøgning på forum, så du kan svare hvis vi har spørgsmål til dig.

Sober Kannibals grundlag
I Sober kannibals lægger vi stor vægt på vores værdier. I samarbejde med medlemmerne er vi kommet frem til hvilke to, der er de vigtigste for os. Hvis du beslutter dig for at søge ind, så skal de også være vigtige for dig!

Diversitet
SK er en guild for alle. I SK vil du møde mange forskellige spillere, spilstile og aktivitetsniveauer. Der er dem med ti max level chars, dem som har otte level 20-45 characters og dem som fokuserer på en enkelt character. Derfor skal du være indstillet på at spille sammen med nogle vidt forskellige personer.

Plads til alle
Hvis du har lyst til end-game raiding, PvP eller solo questing, men ikke nødvendigvis vil afsætte flere dage om ugen til det, så er SK guilden for dig. Vi tilbyder i vid udstrækning mulighed for det hele i det tempo, du har lyst til.

Inden du søger ind i Sober Kannibals er det nødvendigt, at du ved, hvad det er, du søger ind i. Derfor følger her nogle ord om, hvad du kan forvente indenfor forskellige områder.

Raiding
I Sober Kannibals har vi en god sjat mennesker som godt vil se end-game content. De fleste raids har krav på niveau med mange raidguilds mht forberedelse, men det er helt op til én selv om man ønsker at deltage, og i hvilken udstrækning. Er udbuddet ikke stort nok er det også fint at prøve at stable noget på benene selv.

PvP
I Sober Kannibals er der mange som nyder en god gang PvP. Hvis din interesse ligger her kan vi derfor godt tilbyde en mulighed for arena PvP og enkelte World PvP events. Er udbuddet ikke stort nok er det også fint at prøve at stable noget på benene selv.

Guildregler
I Sober Kannibals har vi også nogle generelle regler det forventes, at du følger. De kan hovedsageligt overholdes ved at opføre sig modent og ordentligt!. Disse står også under ”Information fra Ledelsen” på forum.

Ny i SK
Efter din ansøgning er blevet accepteret, skal du oprette en bruger på forum. Denne skal have samme navn som din main, da det er nemmest for os. Du skal også huske at tilmelde dig den usergroup, som hedder "Members" og du skal huske at oprette din main char under WoW Characters, som findes i menuen i toppen af siden

Når dette er gjort kan du få en invitation til guildet, hvor du vil have ranken On-Trial i en periode på 14 dage. For at blive officielt Member i guildet, skal du kontakte en Officer eller Advisor og gøre opmærksom på, du ønsker at blive fuldbyrdet medlem.

Hold dig opdateret
Det forventes, at du holder dig opdateret på forum (kannibals.dk). Det er et krav, at du læser Information fra Ledelsen - mindst én gang om måneden. Gør du ikke det følger du ikke med i hvad der sker i guildet, og det kan medføre en advarsel.

World of Warcraft’s EULA
World of Warcraft’s EULA skal overholdes og alle typer af brud på denne vil føre til guildkick, du kan læse den her.

Opførsel og guildchat
Man tigger ikke om penge, det er uværdigt for dig og til irritation for dine guildies.

Man spammer ikke guild chatten. Heller ikke med sjove tegninger af f.eks. kaniner.

Det er helt fint at spørge om hjælp i guild chatten til en quest. Hvis ingen svarer eller tilbyder sin hjælp, er det okay at spørge igen efter et par minutter. Det kan jo være folk ikke har set det første gang. Hvis der stadig ikke er nogen, der svarer er det ensbetydende med et nej. Det er surt, men lev med det.

Får vi i klager udefra om et af vores medlemmer, støtter vi som udgangspunkt op om vores guild medlem og tager dialogen intern i guildet. Følger der beviser som f.eks. screenshot med til klagen, så forholder vi os til det. Er der grund i klagen, kan det medføre en advarsel eller i yderste konsekvens guildkick.

Bliver du udsat for chikane, mobning eller andet upassende adfærd, fra andre wow spillere udenfor guildet og mener du at den er så grov, at du føler dig krænket, så kontakt ledelsen, så kan vi rette henvendelse til en evt. guildmaster i den pågældene guild. Husk hvis muligt at tage et screenshot, så vi kan bevise påstanden.

Det er ikke tilladt at mobbe andre, hverken indenfor eller udenfor guildet. Venskabeligt drilleri i guild chatten skal der naturligvis være plads til, men husk altid på at det måske ikke er alle der forstår din humor, så tænk før du skriver. Decideret mobning vil medføre advarsel og i yderste konsekvens føre til guildkick.

Vi vil gerne følge med i din leveling, men vi vil ikke se folk sige “ding!” konstant i guild-chatten. Dog er det tilladt når du kommer i max level!

Når du render rundt i den store verden og får en masse phat loot, er det selvfølgelig tilladt at vise det i chatten, men overdriv ikke. Finder du noget du ikke selv kan bruge, så må du naturligvis gerne forhøre dig om en af dine guildies vil købe det. Hvis ingen viser interesse så smid det i guildbanken eller på AH og tjen en skilling.

Scamming er helt og aldeles forbudt i Sober Kannibals. Bliver det opdaget at du har franarret items eller penge fra andre medfører det guildkick. Den slags vil vi ganske enkelt ikke se og det kan ikke understreges tydeligt nok.

Raiding
SK er ikke et dedikeret raid guild, vi er et socialt guild som også raider. Derfor kan du ikke forvente en plads på et raid hold, når du bliver medlem af SK. Du er altid velkommen til at melde dig på de hold hvor du opfylder kravene. Da vi er et socialt guild accepteres lukkede raid hold ikke, og ønsker man at deltage på et sådant hold, skal det ske udenfor guildet.

Såfremt der er et officielt SK raid i gang forventes det, at du prioriterer dette højere end at raide med ikke SK medlemmer. I SK hjælper man sine guildies frem for andre. Samtidig forventes det, at du opfylder kravene for deltagelse på holdet, og overholder de retningslinjer for raidet, som ledelsen og raidleaderen har udstukket. Dette inkluderer bl.a. at møde op til raids du er tilmeldt, være repaired o.lign. De specifikke raid krav vil fremgå af signup posten til raidet, enten direkte eller via et link til kravene.

Raid loot regler
På raids i Sober Kannibals følges guildets Raid Loot regler, men opstår der tvivl, er det op til Raid Leader at sørge for at afklare situationen.
Vi anvender personal-loot, og det gear man ikke selv kan bruge, deler vi ud til hinanden. Dette gør vi igennem et system:
/roll 100 = Main spec
/roll 50 = Off spec
/roll 6 = transmog.

Prioritet er altid: MS-->OS--Tmog.

Nye ansøgere
Det er altid ledelse som tager den endelige beslutning omkring hvem, der bliver optaget i guildet, og hvem der bliver afvist.

Alts/Twinks
For at kunne få en alt ind i SK skal du have en char som har status "Main" i SK.
Er det tilfældet beder du en officer eller advisor om invite til din alt/twink., efter at du har oprettet den under dine WoW Characters.

Inaktivitet
Selvom vi er en guild med plads til de fleste, forventer vi, at du rent faktisk spiller på dine chars, inaktive chars har intet at gøre i guildet.
Alle chars guildkickes ved 1-2 måneds in-aktivitet i træk in-game uanset rank, pånær folk som står som Inactive, disse kan være inaktive i op til 3 mdr, medmindre andet er direkte aftalt med ledelsen.

Advarsler og guildkick
Hvis du ikke overholder ovenstående retningslinjer for SK, kan du få en advarsel. Får du tre advarsler er du ikke længere medlem af guildet. Så opfør dig ordentlig og overhold guild reglerne

SK's guildbank
Guildbanken vedligeholdes af vores Guildbank Manager. Er du On-Trial kan du ikke gøre brug af den endnu, så husk at bede om opgradering til Main når din trial periode er overstået.

Guildbank Manageren har en char ved navn [class=priest]Skbankdame[/class]. Du kan sende items til denne char, hvis du ikke er i nærheden af en Guildbank. Husk at skrive en kommentar om at item skal i guildbanken. Denne char vil sortere i tingene og gøre dem tilgængelige i Guildbanken, når det er muligt, og vil have sit eget backup lager af items i guildbanken.

Andet
I ansøgningsformularen står der "Har du læst reglerne for Sober Kannibals?" Her skal du ikke svare "Ja". Du skal svare "Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!". Så ved vi, at du rent faktisk har læst det du sidder og læser nu ( ja, vi er mega snu! )

Held og lykke med din ansøgning
Du kan ansøge til guilden ved at udfylde følgende formular Ansøgning til Sober Kannibals
Locked