Lidt om hvem Sober Kannibals er og lidt om vores historie

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kannibals.dk Forum Index -> Ansøgninger
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bleuf
Guildleader


Joined: 21 Sep 2013
Posts: 5449

Bleuf(Main)
120 Blood Elf Priest
(Sober Kannibals)
Rullepølsen(Alt)
110 Pandaren Monk
Marenmalke(Alt)
100 Tauren Paladin
Møgungen(Alt)
110 Troll Shaman
PostPosted: Sun Jan 21, 2018 12:59    Post subject: Lidt om hvem Sober Kannibals er og lidt om vores historie Reply with quote

Hej, og velkommen på Sober Kannibals hjemmeside.

Vi tænkte at du måske kunne have lyst til at høre lidt om guilden du overvejer at søge ind i. Vi vil i hvert fald gerne bruge et par minutter på at fortælle dig lidt om hvem vi er og lidt om vores historie Smile

Historien:
Sober Kannibals (SK) blev dannet d. 30 marts 2006 på serveren Neptulon, som en casual søster guild til den daværende raid guild Drunken Kannibals (DK).
Oprindeligt var SK stedet for folk under level 60 der måske senere ønskede at raide som en del af DK, samt casual level 60'ere og alts.
Med tiden er vi vokset og blevet til den selvstændige guild vi er i dag. Vi har dog bibeholdt det bånd vi har med ”de gamle” fra DK. Guildmasteren fra DK har stadig et par alts i SK han kigger ind på med jævne mellemrum.
Den oprindelige SK guildmaster Darkwarlock, har også stadig en char i SK han af og til aktiverer en måneds tid, for lige at kigge forbi og sige hej Smile
SK har rigtigt mange medlemmer der har været her i adskillige år, men vi tager gerne imod nye potentielle venner med åbne arme.

Aldersgruppe:
Alders mæssigt, er der mange i SK der er af ældre dato, enkelte er under 30, de fleste er 30+ en god slat er 40+. Det betyder at man skal forvente en vis form for voksen humor.
Mange kender hinanden enten fra før SK eller gennem vores real life events, så man vil også opleve kærlig mobning/drillerier i guilden. Men vi tolererer under ingen omstændigheder alvorligt ment mobning!

Hvilken slags spillere:
Gennem årene har vi haft en del raid hold, men selv om der er blevet raidet en del, har vi altid holdt fast i vores casual spirit.
SK har altid betegnet sig selv som værende "en casual social guild, der tilfældigvis også raider".
Det betyder at du i SK vil støde på mange forskellige mennesker, lige fra hende der kæmper for at klare samtlige achievements,
ham der samler på nuttede pets og farvestrålende mounts,
PvP nørden der har tatoveret ”død over gnomes” hen over brystet,
raideren der har studeret samtlige raid boss taktikker til mindste detalje,
ham der stiler efter at klare mythic +25 inden for tiden,
til hende der bare MÅ have samtlige transmog sæt.

Raids:
I skrivende stund har vi et normal/heroic hold der raider to dage om ugen, samt et fredags-druk hold.
Normal/heroic holdet spørges med mellemrum hvilke dage der passer bedst for flertallet, derfor kan disse dage godt ændre sig ind imellem. Det vil dog selvsagt aldrig ligge om fredagen Smile
Vores raid mål er at komme hele vejen igennem både normal og heroic raids, dog ikke for enhver pris.
Vi har nogle raid krav til de der ønsker at deltage på raids, og alle der opfylder kravene har mulighed for at deltage.
Vi holder dog hårdt på at det skal være hyggeligt at raide i SK, og der skal være plads til at både de rigtigt dygtige og de mindre dygtige kan deltage på lige fod.

Har du spørgsmål til raids, kan du henvende dig til Labyblomsten, Bleuf og Kjaal.

Mythic +:
På forum har vi en post hvor man kan finde folk til den ugentlige mythic + nøgle. Her kan man aftale med flere hvor og hvornår en hel gruppe kan finde tid sammen.
Det kan både være fordi man gerne vil have klaret sin +15 eller hvis man gerne vil have sin lavere gearet char gennem nogle lidt lavere nøgler.
Ofte kan man også finde folk nok til det online, der gerne vil give en hånd.

Ingame events:
En gang imellem vil der blive sat hygge events op på forum, det kan være gamle raid instances for transmog gear, det kan være achievement runs, det kan være skattejagt, ”beskyt din low lvl”, low lvl væddeløb eller hvad vi nu kan finde på.
Hygge events har udelukkende til formål at, well, være hyggeligt. Det handler bare om at være sammen som guildies og lave sjov og spas Smile Har man gode idéer til events er man mere end velkommen til at komme med forslag.

Real life events:
I SK er der mange der gerne vil møde personen bag stemmen, så et par gange om året bliver der sammensat et udvalg der arrangerer en hyggelig weekend.
Real life events bliver slået op på forum, hvor man kan tilmelde sig hvis man har lyst til at komme med (det er pisse hyggeligt, så kom bare do).

Forum:
Vi bruger forum til rigtigt mange ting.
Signer op til raids.
Har mulighed for at lave mythic+ hold.
Skriver sig op til events.
Får information fra ledelsen.
- og alt muligt andet, så kig forbi med jævne mellemrum Smile

Voice channel:
Vi har en Discord kanal, hvor der ofte sidder folk og snakker i hyggekanalen. Man opfordres til at deltage i hyggen, det er dog ikke et krav vi har Smile
Der er party kanaler til dem der løber dungeons, der er raid kanaler til når vi er afsted på raid og der er et par gæste kanaler man kan bruge hvis man skal i dungeon med en ven der ikke er i SK.
Vi ser gerne at man bruger sin main chars navn som nick på Discord, så vi alle ved hvem der er hvem.Vi håber du nu har fået et billede af hvem vi er og hvad du kan forvente i vores guild. Hvis det lyder som et godt sted for dig, så smid en ansøgning ved at trykke videre her.
Hvis ikke, ønsker vi dig god vind fremover og håber du finder hvad du søger ude i den store verden Smile

FOR THE HORDE!
Back to top
View user's profileSend private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kannibals.dk Forum Index -> Ansøgninger All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum